Lugn och skön söndag med glasskalas

Har haft en lugn och skön söndag här hemma. Planen var att åka till Frognerparken men det var inte så motiverat med ett strilande regn därute. Sindres önskan för dagen var att bara mysa och dansa på övervåningen så det fick det bli i stället.

CIMG2616

Till kvällsdessert blev det hemmalagad jordgubbssorbet som fall i smak. Givetvis lyckades jag att tappa kameran ner i glasskålen, då fick jag en sträng besked från SIndre "Du burte ikke gjøre sånn mamma"…..

1 thought on “Lugn och skön söndag med glasskalas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s