Back to work

Så har jag avklarat första dagen på jobb efter min mammaledighet. Det var väldigt kul att komma tillbaka och träffa alla trevliga kolleger igen. Har mest använt dagen till att ordna allt det tekniska för att komma igång, gjort min känt i de nya lokalerna som vi flyttat till samt varit social med mina kolleger.

Allt hade gått bra hemma med barnen, de hade varit exemplariska och väldigt snälla.

CIMG2622

 

Och gissa vem som gav mig dessa fina blommorna i dag…..

 CIMG2638

Nej, det var inte Dag som man säkert kunde tro….det var en welcome back bukett från mitt jobb, gissa om jag blev glad!!

1 thought on “Back to work

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s