Winter wonderland

Mandag kveld begynte det å snø igjen, på alvor virker det som denne gangen. Snøen er i hvertfall ikke borte enda, og det er meldt mer snø på onsdag. CIMG3030

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sindre var på besøk hos Hauk i ettermiddag og de passet på å ake nå som det var mulighet for det.CIMG3035 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sindre hadde avslutning på svømmekurset, og instruktøren tok litt bilder som ble sendt ut på mail i etterkant. Sindre har vist en del fremgang de siste gangene og begynner å bli mer vant til å være i vannet. PC090056

Emeli var med Pappa på jobben i dag og fikk sitte å nyte utsikten mens Pappa prøvde å fylle ut reiseregninger og annet administrativt. En porsjon grøt, et glass fruktpure, en smoothie og en klementin holdt henne fornøyd. CIMG3043CIMG3042

Generellt har Emeli vært veldig snill med Pappan sin så langt, ingen problemer med henne når hun er våken og søvnen på dagtid begynner å bli bra den også. Nå gjenstår det bare å få henne til å sove litt lengre enn til 05.45 på morgenen. Dette kan være slitsomt, spesiellt når jeg først kommer meg i seng 12-tiden på kvelden.

Hun har begynt å gå med brio trallen, alternativt tar hun en stol å skyver foran seg for å komme seg rundt. Hun er ikke helt stabil enda så det blir litt knall og fall men ikke noe alvorlig heldigvis. CIMG3021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s