Julaften

 CIMG3086

Da var julaften endelig her, noe store og små har sett fram til lenge. Sindre har spist 24 kinderegg fram til den store dagen og var veldig spent på om julenissen hadde lest ønskelisten hans.

Anna og  Daniel har tatt turen opp fra Sverige, og Siv kom til oss ut på ettermiddagen da hun som vanlig må se alle tv programmene på NRK først- for henne blir det ikke jul uten. Jeg, Siv og Sindre dro bort til kirkegården på Alfaset for å tenne lys på graven til Sindres oldeforeldre. Etter snøværet de siste dagene var den helt tildekket, men pynten kom til syne etter litt graving.

CIMG3142

Treet ser ut til å ha blitt litt lite i forhold til gavehaugen, selv om vi prøver å holde litt tilbake er det mengder med gaver. De fleste er selvfølgelig til barna, og Sindre så seg ut den store røde bak treet fra første stund. Han gjettet til og med riktig på hva det var, en Gormitti Verden som han har gått og ønsket seg lenge.

CIMG3084

Vi hadde i praksis to julemiddager, en Svensk med juleskinke og al tilbehør på formiddagen og Ribbe med tilbehør på kvelden. Det ble ikke tatt noe bilde av ribben da den ble mislykket med svoren. Jeg satt den på feil program på slutten, så i stedet for grill ble den satt på varmluft + grill noe som gjorde at jeg måtte ta den ut før den ble helt kremert. Smaken derimot ble som vanlig så alle ble nok mette alikevel.

CIMG3110

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s