Sprengkulde

I dag tidlig viste termometeret -16.7 grader, i løpet av natten var det nede i -16.9 i følge termometeret. Det er såpass at varmepumpen alene ikke varmer opp huset til mer en 19/20 grader på egen hånd. Men med noen ekstra varmeovner på blir det behagelige 22 grader. DSC_0006

Emeli bryr seg ikke noe om det, hun er like blid som vanlig. Hun er blitt frisk fra forkjølelsen nå, men det blir fortsatt mye tid innendørs da det ikke frister å være ute så alt for mye om dagen.DSC_0009

 Hun er like fotogen som storebror og har heldigvis ikke lært seg grimaser enda.DSC_0015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s