Hjemme med begge barna

Sindre begynte dagen med å klage på at han hadde vondt i munnen, deretter i magen og til slutt i øynene. Det var ikke mulighet til å få han til å spesifisere nærmere, men han virket litt slapp og spiste veldig lite til frokost. Siden jeg uansett er hjemme med Emeli tenkte jeg at han kunne være hjemme med oss.  2010-01-05_05

 Jeg mistenke at han hadde en agenda med å være “syk”. Og helt riktig, han hadde tydeligvis planer om å være hjemme å spille New Super Mario Brothers som han fikk til jul til Wii’en. Men dengang ei, det er ingen belønning for å prøve å lure Pappan sin så Mario er bannlyst i dag. I stedet har han fått oppgaven med å underholde Emeli, noe han i hvertfall en stund gjorde.  2010-01-05_03

Det ble også tigging etter varm sjokolade, og alt annet godt. De fikk nøye seg med litt frukt.2010-01-05_01

2010-01-05_02 

 Som vanlig er det kaldt og Emeli er blitt forkjølet igjen så de får nesten være innendørs, -12 er ikke det jeg kaller behagelig.

Jeg er i gang med å prøve å venne Emeli til å sove kun en gang midt på dagen i stedet for morgen/formiddag. Det er enn så lenge ikke så lett. På Mandag glemte Marie sin PC hjemme og når jeg kjørte 50 minutter til henne for å levere den passet hun på å sove den tiden. I dag fikk både Emeli og Sindre legge seg 12, og etter en time presterte Sindre som da hadde våknet å gå inn til Emeli “for å se om hun var våken” som han sa. Hun våknet selvfølgelig, var for alle lyder som hun er så nå har jeg en 4 åring som kjeder seg (ingen Mario) og en 1 åring som begynner å bli trøtt allerede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s