Emeli i barnehagen

Mandag begynte Emeli tilvenning i barnehagen med Pappa. Vi kom halv 10 og skulle være fram til kl 12 da barna skulle sove. Det gikk veldig bra, Emeli ville helst klenge på meg i begynnelsen og bare observere de andre barna men etterhvert begynte hun å leke litt for seg selv så lenge jeg holdt meg i nærheten. Hun brydde seg ikke noe om at de andre barna var litt nærgående, men hun har jo tross alt trening fra en ertende storebror.

 Emeli i barnehagen

 Etter et par timer var det lunsj og Emeli spiste som vanlig det hun fikk servert, til og med rødbeter gikk ned på høykant.

Tirsdag og onsdag var det marie sin tur til å ta hånd om henne og hun fikk sove i barnehagen begge dagene. Også dette gikk over all forventning og Marie tilbringte lite tid i barnehagen sammen med henne. Vi har fått SMS fra barnehagen begge dager med status og enn så lenge virker det som om hun koser seg. Vi har også lagt merke til at hun er glad når leggetid kommer, hun er nok hakket mer sliten nå som hun blir ordentelig aktivert.

I morgen blir det en tilnærmet full dag, riktignok med en noe tidlig henting. Vi har litt problemer med å få logistikken rundt henting/levering til å fungere, men vi får helt enkelt bli mye mer strukturerte på dette enn hva vi har vært fram til nå.

1 thought on “Emeli i barnehagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s