Endelig helg – igjen

Endelig er det helg igjen, desverre er helgene alt for korte nå det drøyer til Søndag ettermiddag innen en føler seg avslappet og utvilt. Mandag er det på igjen med levering/henting i barnehage samt jobbing selvfølgelig. Det er tydelig at det ikke bare er de voksne som er sliten etter en hard uke, Emeli har hatt behov for å sove to ganger på dagen i helgen og hun er tilsynelatende ikke syk så det er nok barnehagen som tar på litt. DSC_0227

 Etter å ha sovet litt er humøret bedre så da går det bra å lege litt med Sindre en stund. Sindre har som vanlig hatt turn på Lørdag og i dag har det vært en tur i akebakken. Lego er som vanlig favorittaktiviteten så Sindre bygger og Emeli tar det han bygger fra hverandre igjen – fin arbeidsfordeling. DSC_0231

 Etter å ha listet meg rundt i huset klarte jeg endelig å ta et paparazzibilde av Marie. Til tross for klager på at hun ikke var sminket eller hadde gredd seg tar jeg sjansen på å legge ut bildet. I dag er det Pizza på menyen, noe som ikke er meg i mot. Det blir Svensk “julskinka”-pizza, og Sindre gleder seg da julskinka er noe av det bedre han vet om. DSC_0229

 Mandag er det på igjen og det ser ut som om det blir jeg som må levere og Marie som må hente i barnehagen framover. Det begynner nemlig å bli glatt i bakken etter at været er mildere så nå er det ikke noe særlig å være forgjenger med barn og barnevogn. Vi lar derfor bilen stå parkert på Brynseng over dagen og så får den som skal hente i barnehagen kjøre derfra. Vi får se hvordan det fungerer, men enn så lenge er det nok det som fungerer best for oss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s