Alene med barna

Med mamma på fest både på onsdag og fra fredag til lørdag ble det mye pappatid på barna denne uken. Det var heldigvis lite problemer med dem, men logistikken var ikke så lett da bilen var på verksted torsdag og fredag. Det har i noen uker vært en gnisselyd fra venstre framhjul og vi besluttet oss for å levere inn den siden vi trengte service å den uansett. Det viste seg at en mansjett hadde sprekt foran, så kamstangen hadde vært utsatt for vann og skitt. Vips var vi 8400,- fattigere. Vi har begynt å tenke på å anskaffe bil nr 2 nå, mest for at det er så problematisk når vi ikke kan bruke bilen pga problemer eller annet.

Sindre har hatt en morsom uke med svømming på onsdag og turn på lørdag. Han viser stadige fremskritt på svømmingen, og viktigst av alt er at han er villig til å prøve de tingene som blir lært bort.DSC_0289

Emeli benyttet sjansen til å “rydde” litt i skuffene til mamma da hun ikke var hjemme. Hun har en stor interesse for klær og skal helst prøve å ta på seg alt hun finner.DSC_0260

Fredag ble det pølsefest da vi har fått tapetsert veggen over kjøkkenbenken på nytt, men har ikke fått opp glassplatene enda. Da passer det best med mat som lager minimal oppvask. Sindre spiste en og en halv pølse mens slukhalsen Emeli spiste … to stykker.DSC_0263

Ny rutine på lørdagene er fruktfat til barna som godteri så Emeli også kan få noe. Sindre får litt sjokoladet og slikt når hun er i seng så vi slipper at Emeli jager Sindre rundt i stua på jakt etter godteriet hans.DSC_0270

1 thought on “Alene med barna

  1. Så skönt att se att barnen börjar bli piggare! Nu har de mycket energi till nästa helg då mormor kommer och hälsar på:-) Saknar er alla! Kramar från Danni o Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s