Nye naboer

Da er enda en uke overstått og selv om det er fortsatt kaldt er det tegn som tyder på at den mørke årstiden snart er over. Vi har enda ikke fått solen på huset på ettermiddagen men vi kan se at den nærmer seg dag for dag.DSC_0295

Nabohuset er nå solg og kjøperene er Lone og Kevin, som har barna Hauk og Stellan på 4 og 1 år, de flytter inn den 1 juli.  Både Hauk og Stellan går i samme barnehage som Sindre og Emeli, og Sindre og Hauk er til og med i samme avdeling. Vi har ikke fortalt det til Sindre enda, men det er neppe noen tvil om at han vil bli kjempeglad. Så da håper vi bare at det formelle går i orden og at kjøpet blir gjennomført.

Emeli trener stadig på å gå, men hun vil ikke slippe seg helt løs på gulvet enda. I sofaen derimot prøver hun å gå hele tiden, så vi må passe på henne så hun ikke detter ut fra den. Da er gåvognen bra å ha, hun har blitt flink til å svinge med den så hun kommer seg rundt med den ganske bra.DSC_0302

DSC_0303

Ikke så lett å snu når det er trangt, etter litt gråting og hjelp fra pappa så er alt bra igjen.DSC_0304

DSC_0305

DSC_0306

DSC_0307

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s