Snøstorm

 Når vi trodde at det gikk mot lysere tider viste det seg at vinteren hadde enda et gir å sette inn. Fra torsdag har det snødd og atter snødd og kombinert med kaldt vær og vind er det riktig så utrivelig å være ute. DSC_0392

 Jeg har gitt opp å ha det helt måkt på utsiden, vinden sørger for at det blåser igjen veldig raskt. DSC_0393

 Naboene er borte i vinterferien og fortsetter dette kommer de hjem til en gårdsplass med en meter snø å måke bort. Ja – det er bilen deres som kan skimtes inne i snøfonna der. DSC_0394

 Med unntak av Sindres turn holdes barna innendørs. Det er ikke vær til hverken å ake eller å gå på ski. Den slags nøyer vi oss med å se på TV. DSC_0388

Sindre og Emeli liker seg best i andre etasje på soverommene. Der er det fritt fram til å klatre i senger eller lese bøker. Synd vi har så mye som skal gjøres, ellers kunne vi vært der oppe hele dagen. Sindre tar gjerne å danser litt hvis vi setter på Thriller med Michael Jackson, Emeli danser gjerne også men da helst til favoritten Tic Tok med Kesha. DSC_0390

Ellers er det fredelig stemning i huset til tross for at det er OL og den vanlige rivaliseringen med Sverige er i gang i avisene. Tror nok den feiden mest utspiller seg i Dagbladet/Aftonbladet. Vi er i hvertfall i stand til å glede oss over begge lands fremganger. Saken hadde kanskje vært en annen hvis Norge hadde vært like bra i Hockey 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s