Helgeaktiviteter

Lørdag snødde det så mye at det var lite aktuellt å være utendørs med unntak for å måke snø. Selv har jeg hatt så mye å gjøre med jobben at jeg har sittet foran PC’n det meste av helgen. På søndag tok Marie med seg Sindre opp til ekeberg for litt uteaktiviteter. Sindre er veldig flink til å stå på ski og har bra balanse så neste år får han begynne med staver. Jeg tenker å kjøpe ski selv også så det ikke bare ligger på Marie å få ham ut i løypa. CIMG3257

Sindre fikk også prøvd sitt nye akebrett. Vi måtte kjøpe et nytt etter at en tjuvradd hadde stjålet den gamle snowraceren jeg har hatt i 25 år. Marie har hengt opp lapper i de lokale akebakkene og jeg har vært å sett rundt i nabolaget uten hell så den er vel å anse for tapt. Hører med til historien at jeg hadde tenkt å kjøpe en ny til Sindre uansett da den gamle hadde helt utslitte ski og var vanskelig å svinge med. Dessuten er det nye akebrettet så lett at Sindre klarer å trekke det selv, noe som også er en fordel. Uansett irriterende at en ikke kan ha akebrett, ski og slikt stående ute. CIMG3261

Det går stadig bra med Emeli i barnehagen, hun har sluttet å gråte på morgenen når vi leverer henne så der er det bare fryd og gammen om dagen. Hun spiser kjempebra og er flink til å legge seg til å sove selv om det er høyest variabelt hvor lenge hun blir liggende.  DSC_0396

Marie kjøpte et stigespill til Sindre og det har blitt en del spilling for ham i helgen. Han lærer å telle så slik fungerer det bra. Det blir alikevel noe fusk her og der, og det er katastrofe om han havner på den lange stigen som går nesten ned til start. På søndag har han spilt mest med seg selv og da går det jo greit, enklere når en kan bestemme reglene selv… DSC_0411

Søndag er den store badedagen og Emeli har etter å ha vært noe skeptisk til bading i begynnelsen begynt å like det så bra at det er full krig når vi skal ta henne opp av badestampen. Vi må være to stykker for hun vrir seg og kjemper såpass at det er vanskelig for en person å få kontroll på en såpeglatt sprellete unge. DSC_0422

2 thoughts on “Helgeaktiviteter

  1. Hej Anna, så kul att du tittar inom:-) Har varit inom din blogg lite då och då för att se på söta Molly. Ska bli bättre på att lägga spår efter mig. Ha en flott dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s