Sindres godterihelg

 Sindre har som tidligere nevnt to bursdager denne helgen, på fredag og søndag. Det blir da tre dager på rad med godteri, og han er strålende fornøyd. En annen morsom ting med det er å dra og kjøpe bursdagsgaver til de han skal til. Lego er selvfølgelig stikkordet, og her sitter han og Marie og ser på lego.com. Enn så lenge har han ikke snakekt så mye om hva han selv ønsker seg til bursdagen, men jeg mistenker at lego er en sikker vinner her også. DSC_0433

 Emeli snakker og snakker, det stopper aldri. Hun begynner å bli flink på det, ord som brødskive, kanin, grøt, eple og slikt kan tydelig skilles ut fra resten av babbelet. DSC_0435

Marie har vært og kjøpt hårspenner, strikker og hårbørste til henne. Heldigvis er hun ikke noe hårsår så børsting er ikke noe problem. Sindre derimot er vel verdens mest hårsåre gutt, og nekter plent om vi vil gre ham.  DSC_0436

 I helgen har de vært snille med oss og ikke stått opp før etter 7. Sindre sover inne hos oss da Emeli i begynnelsen av uken hadde noen netter hvor hun våknet midt på natta og lagde rabalder. Ser ut til at det er noe bedre muligheter nå for en natts sammenhengende søvn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s