Søndagsaktiviteter

I dag var vi på besøk hos Anders, Katrine og Helene. De har nettopp pusset opp huset og vi var naturlig nok nyskjerrige på resultatet. Det hadde blitt veldig bra og var en veldig forbedring i forhold til hvordan det hadde vært. Emeli passet på å prøvegå den nye parketten.DSC_0476

Vel hjemme igjen ville Sindre se på youtube, og Emeli fant et eget tastatur å “skrive” på. Tydelig at noen gener har funnet veien fra farssiden også…DSC_0495

DSC_0491

Emeli har arvet Sindres småbarnbøker og de skal helst leses hele tiden. Av og til henger Sindre seg på, selv om han kan dem utenat.DSC_0505

Til middagen spiste Emeli som vanlig mer enn Sindre, kyllingburgere, ris og grønnsaker gikk ned på høykant. Det er nesten så vi må begrense henne, hun ser ut til å være bunnløs. Sindre er mer selektiv på hva han spiser, han har en tendens til å tigge etter eple ikke så lenge etter middag og på lørdager virker det som han holder av plass til barne-tv godteriet.DSC_0511

I helgen har Emeli ikke altid vært like lett å ha med å gjøre. Spesiellt på morgenen har hun vært på et ganske grettent humør så vi har blitt nødt til å legge henne tidlig begge dager. Etter litt søvn derimot er alt mye bedre. Det er ganske tydelig hvordan mangel på mat eller søvn gir henne dårlig humør så vi må passe på dette skal det bli levelig i huset. Nå er hun også i en vanskelig periode, hun er gammel nok til å ha en vilje, men evnen til å gjøre ting selv er ikke der enda samt at hun ikke kan fortelle hva det er hun vil. Da blir det fort litt skriking men dette er nok noe som blir bedre etterhvert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s