Linselus

 “Pappa…..hvordan kan du være på TV samtidig som du sitter her?” spurte Sindre undrende under dagens Vil du bli millionær Hot Seat. Han hadde da fått øye på meg i bakgrunnen og kunne ikke skjønne hvordan dette gikk an.

Sindre hadde helt rett han, jeg var publikum når Vegard, en kompis, var deltager på Hot Seat i dag. Programmet ble spilt inn på fredag som var og ble allerede sendt nå. dag

  veg3

 Det gikk ikke så bra for Vegard, selv om han er veldig fotballintressert hadde han ikke fått med seg at Hamren har begynt som trener for Sverige samtidig som han fortsatt trener Rosenborg. Han tok seg selv i det etter han hadde svart og ser derfor rimelig oppgitt ut. Han gjorde alikevel en god figur, han var den som svarte på flest spørsmål og hadde som vanlig kommentarene klare så ingen sceneskrekk her nei. veg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s