Søndagsmorgen

Enda en søndag, men heldigvis er det bare en uke til med jobb før ferie. Det har vært nok en stressende uke, med jobb og kativiteter med barna.

På onsdag var vi hos ortoped med Sindre for å få sett på føttene hans. De trengte ikke mer enn et minutt for å fastslå at han har calcaneovalgus (overpronasjon) og må bruke innleggssåler. Til å begynne med i en 5 års periode, men det blir nok behov for såler lengre enn det. Såler er nå bestilt og vi har time 22 April for tilpassing. De sa at han kom til å bli om ikke helt så nesten normal i benstillingen, og det viktigste er at han bruker sålene så det ikke blir værre enn det er nå.

På lørdag tok jeg og Sindre en hårklipp før Sindre skulle på turn. Han var veldig flink på å sitte stille og var stolt da han fikk sin egen hårvoks etterpå.DSC_0518

Han har begynt å bli ganske stiv i ansiktet når han skal bli tatt bilde av, det er ikke så lett å se naturlig ut når en er bevisst på å smile. Med litt bus er det alikevel fortsatt mulig å lokke fram et ekte et.DSC_0515

Emeli har et varierende humør om dagen, men i dag er hun heldigvis på godt humør. Hun er nok sliten som alle andre etter en uke i barnehagen, spesiellt nå som hun har begynt å gå så mye. Hun er blitt mer stabil for hver dag nå og faller heller ikke så mye. Hun lærer nye ord hele tiden, det siste er at hun har sagt “nei” noen ganger samt takk etter frokosten i dag. DSC_05191Vi får se hva vi finner på med barna senere i dag, det er lavt skydekke med sludd så uteaktiviteter er utelukket. I går prøvde vi å gå rundt østensjøvannet, men det var så gjørmete at det gav vi fort opp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s