Merkelig vær

I dag var det et merkelig værskifte som skjedde over Oslo. Det har vært grått med nedbør i hele dag og på slutten var det sludd med en merkelig blanding av regn og veldig store snøfnugg. I vest var det en åpning i skylaget og  på grunn av det merkelige lyset var det nesten umulig å se farger. Første bilde er her tatt 17.15, skulle nesten tro det er et s/v bilde.DSC_0550

Og så, plutselig kom sola igjennom. Og hvilken kontrast det ble. Dette bildet ble tatt 17.20 og yter ikke synet rettferdighet i det hele tatt. Pga regnet var det massevis av små dråper på trærne og med solen i så lav vinkel ble det blendene å se ut, selv uten direkte sollys. Trærne skinte opp bokstavelig talt.DSC_0553

DSC_0558

Det hele minner egentlig om de hyppige væromslagene vi hadde på Irland når vi bodde der. Vi får håpe dette ikke er tegn på hvordan sommeren blir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s