Påske – del 3

På langfredag var vi en tur til Malmø og besøkte Anna og Daniel. Ulla hadde også tatt turen så barna fikk sett henne også. Anna og Daniel har vært så heldig å fått leid en veldig fin toppleilighet i Limhamn og selv om det kanskje medfører noe reisevei til jobb for Anna så er det en veldig rolig og fin del av Malmø. DSCF9735

DSCF9782

DSC_0657Anna og Daniel serverte lammestek med sjokoladekake til dessert og Sindre fant til stadighet smågodtbiter som han gikk å tygde på.

DSC_0652

Etter maten fikk jeg og Marie muligheten til å få en time barnefri. Vi tok en tur ned til Vestra hamnen og så på den nye bebyggelsen der nede. Ganske imponerende, området var nok dobbelt så stort som det var til BO-01 messen i 2001. Det er en helt ny bydel som er bygd der nede og nesten hvert bygg er ulikt det andre så det er ikke det grå sovjet preget som ellers preger enkelte boligområder i Malmø. Mens vi var ute på sightseeing var barna på en lekepark rett over gata for leiligheten.

DSCF9769DSCF9760Vi dro hjem til Rolf ganske sent så barna var bare å bære rett i seng når vi var framme. Sindre ble avkledd ute i gangen og fikk beskjed om å gå å legge seg. 10 minutter senere så vi at han hadde lagt seg i sofaen i stua i stedet, sammenrullet som en liten ball. Vi hadde helt enkelt ikke lagt merke til ham der.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s