Litt nytt

Det har vært noen hektiske uker etter påskeferien, med syke barn, hektisk arbeidsliv og dårlig med søvn. Det begynte med Emeli som rett etter hjemkomsten fra Sverige ble syk. Vi mistenker at hun ikke har vært 100% i Sverige heller og at det er grunnen til at hun hadde en del skriking og klaging for seg de siste dagene. Det var heldigvis ikke værre enn en vanlig forkjølelse, med slapphet, snørr og det som hører med.DSC_0764

Etter at hun  kom tilbake til barnehagen hadde hun et stygt fall hvor hun skrapte opp nesa og overleppa. Dette skjedde antagelig pga at hun brukte gummistøvler som ikke gjør det så lett å holde balansen. Hun hadde ikke grått og barnehagen sp ingen grunn til å ringe oss om dette, men det så ikke bra ut og er fortsatt ikke blitt helt leget. Hun har ihvertfall nye sko på plass og det siste er at hun kommer til oss i stua med dem når hun ønsker å gå ut. Hun elsker å være ute, noe som faktisk er en ny opplevelse for henne. Forrige sommer var hun for liten, og den kalde og snørike vinteren som har vært har naturlig nok begrenset mulighetene for å være ute en del. Nå tar hun de sjansene hun har, og i helgene vil hun ut rett etter frokost.DSC_0771

Sindre har hatt sin del med sykdom han også. Forrige helg begynte han å klage på at han hadde vondt i magen, og det ble skikkelig ille etterhvert hvor han lå og skrek om nettene. På dagtid lå han i sofaen hele dagen og var knapt interessert i å spise noe. Ikke en gang sjokolade ville han ha. Vi dro til legen med ham og de kunne ikke finne at det var noen sykdom av noe slag. Han er heldigvis bra igjen nå, så etter 10 dager med sykdom og lignende er det muligheter for litt søvn igjen.DSC_0762

Marie fikk seg en etterlengtet hårklipp i dag, og jeg kunne ikke dy meg for å legge ut et bilde av henne for jeg syns det ble meget bra resultat. Hun har ikke hatt så kort hår siden vi møttes på Irland og det kler henne veldig bra etter min mening.DSC_0777

Fra Fredag til i dag lånte vi en Quashkai+2 for testkjøring. Vi har begunt å undersøke etter ny bil da den gamle nå er 10 år og vi er så avhengig av å ha en bil som er i drift at vi ikke kan risikere flere dagers verkstedsopphold med den gamle. Vi hadde satt noen krav til en eventuell ny bil som 4-hjuls drift, diesel, bedre plass enn nåværende bil og Marie ønsker i tillegg en bil med høy sittestilling. Vi har sett litt på Volvo og andre Europeiske bilmerker men med prisnivået her i Norge er alle disse urealistiske på grunn av prisen. Vi får en Quashkai+2 med 7 seter, største motor og alt utstyr for samme pris en V70 kun med 2-hjuls drift begynner på uten noe ekstrautstyr. Så lenge vi ikke er ute etter en statusbil og Nissan er like driftsikkert som Mercedes er valget enkelt.gall-photo-main-qashqai2-3

Vi får se hva det ender opp med, kjøper vi nå må det være for å få bil levert innen ferien i Juli. 300-400 mil med to barn i en bil vi er usikre på frister i hvertfall ikke.

2 thoughts on “Litt nytt

 1. Skönt att höra att hela gänget är friska igen! Det är tufft att vara på besök i Sverige, sätter sina spår;-)
  Que Guapa Marie! Bestemor får översätta:-) Nya frissan klär dig mkt bra!
  Nu har nedräkningen till Oslotrippen börjat, längtar såååå!
  Puss och kram

 2. Bilen verkar mycket bra med gott om plats för alla.
  Bra att barnen har blivit pigga igen och att födelsedagen för Sindre
  har avlöpt på bästa sätt.
  Jag har installerat mobilt bredband nu hoppas att det skall vara
  snabbare.
  Maries frisyr verkar bra har inte sett henne med kort hår på länge
  Vi är hemma i Vinterhuset nu.
  Vattnet är inkopplat och klart på Styrsö
  Kram på Er alla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s