Travle dager

Da er endelig Mai her og med den en måned som er den mest stressende hvert år. Helligdager, planleggingsdager i barnehage og alle hus&hage aktiviteter holder oss i ånde. Det tok noen dager å komme seg etter Sindres bursdagshelg, det ble en del jobb til tross for god hjelp i Ulla og Anna. Sindre har nå leker som burde holde en stund, derav mye lego som måtte bygges. Anna ble satt til lego bygging tidlig søndag morgen og ble “lurt”2 av Sindre til å bygge det største legosettet han noensinne har fått. Det tok vel 4-5 timer i alt inkludert hjelp fra meg så det er ikke små konstruksjoner som skal bygges.DSC_0949

Siv gav Sindre bla annet en Darth Vader drakt som måtte prøves. Tror jeg har en ide om hva han vil kle seg ut til neste gang det er karneval….DSC_0954

Emeli blir bare større og større, og kommuniserer nå ganske bra med oss. Mest babling selvfølgelig, men “nei”, “mmmmm”, “flaske” og slikt hjelper på til å gjøre seg forstått. Det er dermed mindre skriking på henne noe som er behagelig både for trommehinner og leieboer. Sindre har mye moro med tempramentet hennes og har begynt å erte henne en del. Emeli er en stor kruttønne med veldig kort lunte og da er jo underholdningsverdien desto høyere. Vi har foreldresamtale om henne i barnehagen neste mandag og det skal bli interessant å se om de har de samme observasjonene som oss.DSC_0964

Bading er fortsatt det samme som full krig når hun skal opp fra badekaret. Her er det bare å gjøre kort prosess og hale henne opp før hun skjønner hva som skjer.DSC_0943

Det ble ny bil på oss. Den er bestilt og har bekreftet leveransedato den 17. Juni. Det blir en svart Qashqai+2 2010 modell, med 2l dieselmotor på 150 hester, 4 hjuls trekk, skinnseter, navigasjon og hele utstyrspakka. Deilig å få den før ferien, da kjenner jeg meg mer komfortabel med å kjøre noen hundre mil i ferien.2010-Nissan-Qashqa

1 thought on “Travle dager

  1. Grattis till den nya bilen. Det kan bli en bra tur till Sverige
    Hoppas det går bra med Emeli och hennes humör
    Det var ett monsterlego till Sindre men han blev ju glad
    att han fick hjälp med byggandet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s