Fornøyde barn

Det var så gøy i dag at jeg må drømme om det i natt……Det var Sindres reaksjon etter 6 timer på Tusenfryd på søndag. Vi feiret 5-års dagen til Linnea på Tusenfryd og storebror Adam fyller også år, 7 om en uke så her ble det en effektiv feiring. Karuseller og godteri gjorde at barna kunne holde høyt tempo hele dagen. Her har Sindre fått en sukkerspinn på størrelse med ham selv.DSC_1097

Emeli fikk også være med, farfars biler falt i hvertfall i smak.DSC_1077

Det jeg tok speed-monster og andre halsbrekkende ting nøyde Marie seg med pariserhjulet for barn. Malin var like lite aktiv, hun sa at “jeg liker å kjøre ting jeg har kontroll over”. Som kjent er ikke det så mye på et tivoli som en har kontroll over…..DSC_1067

Det var strålende vær på lørdag og vi benyttet muligheten til å ha barna ute. Det er mye nytt for Emeli å oppdage. Her har hun funnet løvetann på gressplenen og lurer veldig på hva dette er. Noe sier meg at det ikke er siste løvetannen hun kommer til å finne der i år.DSC_0991

Fornøyd med fangsten.DSC_0994

Sindres gamle sykkel ble funnet fram fra garasjen. Hjulene er i hardplast så det blir ikke så veldig behagelig sykkeltur på steinen, men det så ikke ut til at det gjorde noe.DSC_1008

Hun trives veldig bra ute, og hjemme henter hun lue og sko og gjør seg klar til å gå ut så fort hun har muligheten.DSC_1013

Vi var i foreldresamtale om Emeli i barnehagen i dag. De hadde ikke sett så mye til hennes temperament og det er jo bra. De sa også at Sindre er flink til å passe på og å leke med henne når de treffes ute og at hun får være med de store guttene på leken. Ellers var utviklingen bra, fremst på språk. Det er noe vi kan skrive under på, det er veldig mye babbling om dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s