3-0 til Sindre

16 Mai er den store forballdagen her i Norge, og siden vi var så heldige at Vålerengas kamp gikk klokken 16 hadde jeg og Anders muligheten å ta med barna på kamp uten at det gikk så langt over leggetid.DSC00099

Barna ble foret med pølser og brus og var ganske så fornøyde med det. Vi satt på kortsiden da den ikke har reserverte plasser. Det er gratis å ha med barn på kamp, men skal seter være reservert må en betale for det. Den 16 Mai er det en mulighet at det er fullt så da fikk det bli kortsiden.DSC00093

Oppmøtet var OK men ikke mer. 18.000 betalende tilskuere er ikke som forventet, men med mye regn og Ålesund som motstandere var det kanskje ikke mer å forvente.DSC00097

Kampen endte 3-0 til VIF og det var Sindre kjempeglad for. Kanskje han bringer litt flaks med seg, første kampen han var på vant VIF 4-0 over Tromsø. Alle som kjenner Vålerenga vet at den typen seire ikke kommer så alt for ofte desverre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s