Litt nytt

Da er 17. Mai helgen over og etter en 4-dagers uke er det enda en langhelg. 17. mai gikk rolig for seg, vi hadde Anders, Katrine og Helene på besøk. Vi var ikke nede i byen og så på toget i år, det ville blitt for mye stress med barnevogn samt at det ville vært midt i sovetiden til Emeli. Barna fikk uansett gått i 17. Mai tog med barnehagen, og vi tok en tur opp til Høyenhall skole for å høre korpset spille og spise litt is.DSC_1104

Rolf har tatt turen opp for en liten visitt. Han har påtatt seg den monumentale oppgaven å få litt orden på skråningen ved garasjen. En lite takknemmelig jobb, men det begynner å bli litt orden der nede nå ihvertfall. DSC_1156

Vi har ikke ligget på latsiden vi heller, det har stort sett gått i hageaktiviteter da vi har hatt bra vær de siste dagene. Barna har underholdt hverandre noe som har gjort det mulig å få gjort noe.DSC_1154

Våre naboer på oversiden, Siri & Trygve har kjøpt nytt hus i Kristiansand så det blir nye naboer på begge sider av oss denne sommeren. Huset er ikke solgt enda, men det er noen interessenter allerede før huset er lagt ut for salg så det virker som om det kan gå veldig raskt. Synd da barna kommer godt overens, men dette har ligget i kortene en stund nå.DSC_1148

Marie viste Sindre hva vannballonger er for noe og en stund var det full krig rundt huset med ballonger og vannpistol. I begynnelsen ble han kjempelei seg når det ble tatt igjen, men etterhvert skjønte han at det ikke gikk å sprute på alle andre uten å få noe tilbake så da gikk det bra.DSC_1168

Rolf blir vel noen dager til, deretter er det tid for nytt besøk av Thor og Solveig. De blir vel kanskje ikke så lenge hos oss, en natt eller to da de har plass hos Siv. De kjører den lange veien fra Spania blandt annet for å ta EU kontroll på bilen….. Ironisk nok må en norsk bil få utført Eu kontroll i norge da Norge ikke er med i EU. Det blir hyggelig å se dem, det begynner å bli en stund siden nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s