Hektiske uker

Juni er her og med det det sikreste sommertegnet av dem alle – blomstrende syriner. Det har vært litt regn noen dager nå etter helgen, men forrige uke var veldig bra. Ellers så holder vi oss i gang, jeg har vært i København i helgen på Kjetil & Rikkes bryllup, hatt leveranse av et prosjekt samtidig som vi hadde Solveig og Thor på besøk. Marie har heller ikke ligget på latsiden, og har begynt å sykle til jobben.DSC_1239

Barna har det også bra, Sindre syns det er stas å bli levert i barnehagen kin iført shorts og t-skjorte. Tiden med fine bilder på Sindre er nå definitivt over, vanskelig å få et bilde uten grimaser.DSC_1245

Emeli og Sindre har en del krangling om dagen, når det er som verst kan Sindre ikke engang se på henne uten at det blir rabalder. Sindre er flink til å erte henne og vet akkurat hvilke knapper hans skal trykke på. I dag var det ikke han som startet, Emeli ville ta stigespillet fra Sindre og det blir det bråk av…DSC_1248

DSC_1251

Emeli har sine hyggelige stunder også, hun kan ha det riktig så koselig med Sindre når de begge føler for det. Hun viser tegn på at det er en liten dame vi har i huset, tripper rundt med håndveske og gjerne også en tiara.DSC_1252

Siden været har vært bra har hun fått vært mye ute også. DSC_1227

De kommende ukene blir nok ikke kjedelige de heller, sommerfester med begges jobber, arrangementer med barnehager osv. sørger for at ukene er fullbooket. Vi gleder oss med andre ord til ferien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s