Campingturister

I en grå og trist helg var vi og handlet litt turutstyr så jeg og Sindre har muligheten til å ha noen campingutflukter i løpet av sommeren. Sindre har snakket om at han kunne tenke seg det og jeg og Marie er enige om at det kunne være sunt å gi han litt andre interesser enn Mario og Gormitti.DSC_1255

Vi kjøpte telt, soveposer, liggeunderlag og en lundhags tursekk på 75 liter som burde holde for helgeturer. Vi fikk slå opp teltet i hagen så Sindre fikk sett på det, samt at det er greit å vite at det ikke mangler stenger og lignende når en står der midt i skogen. Sindre har allerede brukt soveposen sin om natten og var veldig fornøyd med den.DSC_1257

Emeli er akkurat like entusiastisk som moren sin når det gjelder telt og camping så hun var knapt interessert i å se inn i teltet en gang. Det ser ikke ut som om vi trenger noe større enn et 2-manns telt de neste 20 årene.DSC_1259

Sindre og Marie var på kino i ettermiddag så jeg og Emeli fikk underholde oss som best vi kunne. En og en halv time ved østensjøvannet var en grei løsning, Emeli syns det var kjempemorsomt å se på alle fuglene der.DSC_1253

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s