Ny bil

Lørdag var det bryllup i Sverige, og TVn var okkupert av Marie i en 12 timers lang direktesending fra Stockholm. Heldigvis svarte begge ja, så Sverige har nå en ny prins og alt gikk bra til slutt. Marie duket fram kjeks og frukt til barna, Emeli som hadde pyntet seg med en tiara for anledningen spiste mest av alle.  DSC_1267

 Søndag var vi en tur til Drøbak, og hadde en mini-picknic der. Selv om det ikke var så varmt var det strålende vær og Sindre fikk løpt av seg litt med å klatre på steiner og leke på en lekeplass. DSC_1283

 Vel hjemme igjen ble det litt leking ute – det regnet hele lørdagen så de var ganske rastløse etterhvert. DSC_1289

 På torsdag fikk vi levert vår nye bil, en svart Qashkai+2. Bilen har innfridd forventningene så enn så lenge er vi fornøyd med den. Det beste er vel at det er litt bedre plass både i baksete og bagasjerommet. DSC_1284

 Siderutene bak og bakruta er sotet, noe som gjør at barna ikke blir plaget av direkte sollys.DSC_1287

1 thought on “Ny bil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s