Oppussing av stua på G

Da har tiden endelig kommet for å få pusset opp stua. Håndtverkere er kontaktet, så om organiseringen går i orden er det muligheter for at jobben påbegynnes allerede til helgen. Nytt gulv skal legges det store vinduet, balkongdøren og peisen skal byttes ut. Diskusjonen er som vanlig i gang på hvordan dette skal se ut, og siden jeg alltid er den tapende part i de diskusjonene prøver jeg en annen metode denne gangen for å kanskje få gjennomslag. På brannmuren bak den nye peisen kunne jeg tenke meg å få til en effekt for å bryte av “bo inne i en ipod” preget som det lett blir ved å ha alt hvitt på jevne flater. Så mitt forslag er å bruke mosaikk eller lignende av naturstein for å lage litt effekt. Her er en illustrasjon som viser hva jeg tenker på: 

 Innredning og peis er ikke 100% som vi tenker oss, men det er pga begrenset utvalg av innredning i programmet jeg benyttet. Forslag og synspunkter mottas med takk, mistenker at det blir noen runder til ang dette…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s