Planeringsdag i barnehagen och Mormor på besök

Förra torsdagen och fredagen hade barnen planeringsdag i barnehagen. Mormor kom och hälsade på från torsdag kväll til söndag förmiddag. Dag passade då på att åka på kick off med jobbet til Kosteröarna från fredag till lördag, resultatet efter den turen blev en mobil och ett par solglasögon mindre…..men han hade i alla fall fått med sig en fin solbränna därifrån;-)

Barnen, mormor och jag utnyttjade de lediga dagarna och gjorde lite utflyker . På fredagen var det lek i Frogneparken och besök i några butiker i Bogstadveien. På lördagen begav vi oss på en tur til Drøbak där vi besökte tomtarna i Julehuset, lekte i badeparken och åt glass i det fina vädret.

Efter besöket i Drøbak åkte vi en tur till Ekeby Gård där vi såg på getter från Sydafrika och plockade majs. Vissa var mer villiga att plocka än att äta och andra var mer villiga att äta än att plocka…:-)

1 thought on “Planeringsdag i barnehagen och Mormor på besök

 1. Väldigt vackra bilder! Sikken tur ni hade med vädret:-)
  Ser att det nu finns ytterligare en glassfantast i Fam. Lund, det är klart det går väl i arv:-) Det verkar inte som att hon upptäckt strutarna än, när hon väl gör det blir det troligtvis inte fler Nogger-glassar;-)
  Sindre är en riktig liten tuffing nu, snygg huvtröja:-)

  Snart kommer jag och busar med er, längtar så! Men se till att bli av med alla basiller då för jag har fått vara hemma hela denna veckan pga megaförkylning. Orsakad av små busungar från Tyringe;-)

  Ring när tid finns för moster:-)
  Stor KRAM till er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s