Museumsbesøk

Lørdag regnet det hunder & katter så det fikk bli en aktivitet som var innendørs. Emeli har ikke vært på Zoologisk musem før og det var en utstilling der med D.D.S.Ø.I.F (Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes) så det var noe nytt for Sindre også. D.D.S.Ø.I.F er en utstilling over fantasimonstre fra Doktor Proktor bøkene til Jo Nesbø. Sjekk ut http://issuu.com/aschehoug/docs/doktorproktor_museumskatalog for utstillingskatalogen.

Sindre poserer med neshornfrosk.

Sotflekket Namibisk Neshorn.

Emeli tar en nærmere titt på rekvisittene.

En av kuriositetene er Trøndersk Springskalle.

Og slik ser den ut:

Søndag var det finere vær og muligheter til å være ute. Endene på Østensjøvannet fikk litt mat fra Sindre og Emeli. Emeli spiste like mye brød selv som hun gav til endene, mens Sindre var mer fokusert på oppgaven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s