Ett år med blogg – ny server

Nå har bloggen vært i drift i litt over ett år og det er på tide å oppgradere den litt.

Bloggen har blitt flyttet til en ny og billigere server, i Falkenberg i Sverige denne gang. Alt er jo billigere i Sverige, så prisen gikk ned fra 400,- til 120,- for tjenesten. Jeg kommer de nærmeste dagene til å jobbe med utseende på bloggen og jeg tenker også å legge opp en galleritjeneste hvor bilder kan legges opp i full størrelse. Den blir beskyttet med passord da man ikke vil ha bilder av seg selv og barna ute på nettet i høy kvalitet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s