Oppussing av blogg

Endelig har jeg satt meg ned for å oppdatere bloggen litt. Utseendet er endret for et litt mer ryddig inntrykk og størrelsen er ipod tilpasset. Nytt er linken “Galleri” øverst på siden. Jeg har lagt opp et galleri hvor bilder ligger i full størrelse. For å slippe at ansiktet til Emeli og Sindre dukker opp på bleiepakker og lignende laget i Kina er galleriet passordbeskyttet. De som vil ha tilgang må derfor sende en mail til Marie.

Emeli har vært syk – igjen, med feber og forkjølelse. I dag har hun begynt å pigne til så i morgen blir det barnehage på henne igjen. Det er nå bare noen uker til hun blir 2år og hun har begynt å trene på å ha bursdagskrone på seg.

Marie har vært hjemme med henne de siste to dagene, og selv om hun har prøvd å rydde litt har Emeli klart å rote ganske så bra. Vi får krysse fingrene for at hun blir tilsvrende flink til å rydde når hun blir eldre.

Sindre har begynt å spille på sin Nintendo DS for alvor nå. Mest går det heldigvis i Josefine spillene som er pedagogiske spill. Han er blitt kjempeflink til å spise i det siste og vi kan tydelig se at han får mer kjøtt på beina av dette. Alt går også bra på turn og svømming selv om vi har litt utfordring på svømmingen da han fortsatt helst ikke vil ha hodet under vann.

1 thought on “Oppussing av blogg

  1. Jag vill gärna ha koden till galleriet så att jag kan se barnen i full
    störelse. Bra med den nya utseendet på bloggen
    Många hälsningar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s