Emeli 2 år

På onsdag ble Emeli 2 år og det har uken bært preg av.

Hun fikk en tjuvstart på feiringen allerede på Søndag den 5 da bestemor kom på besøk og hadde med seg en masse gaver. Hun fikk også masse fine klær, men det var den brune hettegenseren Sindre fikk som var mest interessant – ikke den rosa hun fikk selv.

På selve dagen ble det frokost på sengen og presanger igjen.

Denne helgen har Anna og Ulla kommet på besøk mens Solveig dro tilbake til Spania og varmere tempraturer. Det har medført at det har blitt en tredje runde med presanger og kake. Emeli er nå så vandt til å åpne pakker at det spørs om julegavene får ligge i fred når den tid kommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s