4 advent

Sindre har full kontroll på hvor mange dager det er igjen til jul. Vi er veldig imponert over hvor tålmodig han egentlig er, utrolig at en 5 åring kan si at “14 dager til jul er ikke så mye – det går fort”. Spørsmålet om nissen finnes på ordentelig har også kommet – og etter å ha diskutert det litt kom vi fram til at Julenissen finnes om en tror på ham, og Sindre har derfor bestemt seg for å tro på Julenissen. 

 Mens jentene holdt seg innendørs på kino var Sindre i akebakken i 8 minusgrader med vind i dag. Det gikk veldig bra, kun noen få fall ble det. Værre gikk det med mitt akebrett som sprakk etter belastningen den ble utsatt for. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s