Juleferie

Da er endelig julaften overstått og du vet du er blitt voksen når du gleder deg mer til romjula enn selve julaften. Barna var i helspenn hele julaften og av mange forsøk på å få et bilde av dem ved juletreet var det kun dette som var i nærheten bra.

Når julegavene kom fram ble de nesten overfalt av barna. Her var det ikke snakk om å vente, papiret ble revet av i et tempo som gjorde det vanskelig å holde kontroll på hvilke gaver som var gitt fra hvem, og i noen tilfeller -til hvem.

Emeli fikk en dukkevogn og det var en instant hit. Den vogna har rullet fram og tilbake i dagesvis nå.

I romjula har det blitt mye pyjamas og innekos. Rolf lærte sindre flere typer kortspill og kabal har han kunnet en stund.

På onsdag var jeg alene hjemme med barna da de ikke var i barnehagen. Det gikk stort sett greit, men det har blitt så kaldt ute igjen at vi ble inne hele dagen. Som trøst lagde jeg frokostpannakaker til dem, gjett om det falt i smak.

Litt sirup på gjør de ekstra fristende.

En som er fornøyd i hvertfall.

På torsdag skal Emeli i barnehagen og Sindre skal bli med Marie på jobben. Selv har jeg ikke planer om å gjøre noe som helst, men skal ikke se bort i fra at Marie har noe jeg kan gjøre…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s