Skiskole

Det har vært dårlig med oppdateringer i det siste, jobb og barn tar på og krever sitt. Søndag ble det i hvertfall tid til litt uteaktiviteter for alle sammen. Marie fikk endelig tak i ski til Emeli og de ble testet på Ekeberg.

Det gikk ikke akkurat fort men hun hadde dem på en god stund og falt kun et par ganger. Sindre gikk det fortere med, han har begynt på skiskole i regi av barnehagen og nå har han også fått staver som han bruker.

Det siste med Emeli et at hun på lørdag begynte med smokk. Hun sier hun er en baby og går rundt med denne og oppfører seg mer barnslig enn ellers. Det er vel mest lek tror jeg, men hun insisterete både i går og i dag på å ha den med seg i senge.

1 thought on “Skiskole

  1. Vad kul att se på Emeli och Sindres skidtur Vad bra att båda har fått skidor
    och stavar Vad månde bli av detta.
    Emeli med napp det var något nytt.
    Hoppas Ni alla får en trevlig Helg

    Från oss i soliga Tuve

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s