Navnefest

Enda en uke nærmere varmere tider, begynner å se fram i mot våren nå. Det har snødd masse i løpet av uka og det begynner å bli vanskelig med fremkommeligheten i alle gatene som enda ikke er ryddet for snø.

Har fortsatt å leke med mitt nye objektiv, og har litt delte meninger. Mangelen på autofokus gjør det tidkrevende å få stilt inn kameraet riktig, og tid er noe en ikke har når det gjelder å ta bilde av barn. På den andre siden blir bildene kjempebra når fokus blir riktig og barna ikke har løpt sin vei. Å ta bilde uten blits er en helt annen verden.

I barnehagen var det karneval på Fredag. Sindre var en svart panter, Emeli var kledd ut som en giraffe. Sindre overnattet til lørdag hos Jørgen, en kompis han har kjent fra småbarnsavdelingen..

På søndag var det navnefest for Cecilie, det nyeste tilskuddet til familien Engebretsen. Vi har bra rutine på denne navnfesten nå etter å hatt både Sindre og Emeli der samt vært gjester i navnefesten til Helene, Cecilies storesøster.

Emeli var i storslag og koste og dullet med Cecilie en hel masse. Dette er en ny side ved henne vi ikke har sett før.

Sindre har fått en ny skjorte til litt finere anledninger. med litt skrift og merker på den gikk det å få den på ham uten så alt for mye krangling.

Han er veldig bevisst på kameraer nå, så det er best å knipse ham i ubevoktede øyeblikk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s