Sportsuke

Selv om VM på ski er over er det ikke slik at vi er helt ferdig enda med langrenn og vintersport. Tirsdag tok Marie fri fra jobben og var sammen med Sindre hele dagen. De begynte med å stå på ski på Rustadsaga, og deretter dro de til spikersuppa og sto på skøyter.

Det var første gangen for Sindre, men det gikk ganske bra og han syns det var veldig gøy å få prøve. I pausen ble det kvikk-lunsj og kakao.

På fredag hadde barnehagen sitt eget VM, med hopp og 5-mil på programmet. Sindre deltok, Emeli var tilskuer. Når vi hentet henne var hun malt med det svenske flagget så det er tydeligvis noen svenske supportere der.

På søndag er det enda mer VM, skiforeningen arrangerer barne-VM i Holmenkollen. Sindre er påmeldt og skal gå 1KM langrenn i Northugs spor. Det blir nok kanskje ikke noe spurtoppgjør men stort blir det nok allikevel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s