Bakesøndag

Med varme temperaturer er snøsmeltingen i gang for fullt. Det er derfor tett tåke og ganske guffent vær ute egentlig. Søndagen holdt vi oss derfor mest innendørs og jeg fikk gjort et forsøk på å lage egne oreo kjeks med fyll og alt.

Sindre hjalp mer enn gjerne til med å slikke, Marie stod og spiste med skje fra bollen med røre.

Resultatet ble en skikkelig sukkerbombe. Sindre sa at det var verdens beste kjeks, jeg og Marie syns det var noe i overkant søtt (fyllet besto av smør og melis). Jeg lagde en variant med ferskost og kokos som fyll og den var noe mer balansert i smaken.

Emeli har ikke vært skikkelig i form siden Torsdag hvor hun var hjemme fra barnehagen. Det har vært en slitsom helg for oss hvor hun har mast konstant på oss, men vi får krysse fingre for at det bedrer seg snart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s