Sindres siste dag i barnehagen

I dag var dagen kommet, Sindres siste dag i barnehagen.Han ble møtt med en “lykke til” lapp i vinduet, en for hvert barn som slutter.Emeli har de siste dagene fått gå på samme avdeling som Sindre da de er så få i barnehagen disse ferieukene. Nå er det ferie for oss alle, og det er bare å krysse fingre for at været holder. Markjordbærene begynner å bli modne i hvertfall.Det har blitt litt konkuranse om markjordbærene nå som Hauk bor i nabolaget og Emeli er stor nok til å plukke egne.Forrige helg var Marie i Malmø på Annas utdrikningslag. Jeg fikk være hjemme med barna og selv om de er snille og greie er det nok av jobb for en ensom pappa. Sindre har begynt å like fotball så vi tok en tur til Ekeberg på lørdagen.Nå som det har vært så få barn i barnehagen har de litt mer tid til de enkelte barna. Når jeg skulle hente dem forrige fredag var det plutselig en tiger og en hai jeg fikk med meg hjem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s