Mer vinteraktiviteter

Vinteren er på full fart bort, i dag var det 16 grader hjemme i skyggen. Bakken er riktignok fortsatt frossen, så snøen blir ikke helt borte men det er ikke så mye igjen.

Heldigvis passet vi på å få stått litt på ski mens det fortsatt var mulig, et par uker siden dro vi alle sammen til Oslo Vinterpark så begge barna kunne få stått litt på ski. Sindre sto på slalomski og fikk stå alene denne gangen.

Det er veldig fine barnebakker der, og han er blitt flink til å bruke heisen alene.

Emeli kunne ikke være noe dårligere, hun prøvde stadig å komme seg høyere i bakken så hun kunne stå ned selv om hun kun hadde langrennski.

Siden det var første gangen på ordentelige ski trengte hun litt hjelp.

Ellers går alt sin vante gang. marie har diverse bakeprosjekter i helgene og Emeli er veldig glad i å hjelpe til. I tillegg til smaksprøvene virker det som hun virkelig er interessert i matlaging.

Sindre derimot er ikke noe interessert i det som skjer på kjøkkenet. Alt han tenker på er fortball og fotballkort. Jeg kan se Premier League på PC’n så det liker han å gjøre når han har muligheten i sin nye sofa på rommet.

Med mindre snø og kulde er barna også mer ute i barnehagen. Emeli er mye med de store barna og skal begynne på storbarnsavdeling neste uke. Mulig det blir litt mye, hun har begynt å sovne i vognen på vei hjem og noen ganger i sofaen hjemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s