Emelis historie

Emeli har lenge vært en lite hermeape som tar etter fremfor alt Sindre i alt hva han gjør. Det siste har vært at hun har gjort “lekser” sammen med Sindre. På den måten har hun lært seg bokstavene og hvilken lyd de representerer. Men i dag var jeg hjemme med henne da de hadde planleggingsdag i barnehagen. Etter litt TV titting på morgenen bestemte hun seg for å lage en bok. Etter litt teiping og tegning kom hun og skulle ha hjelp med å viske ut en bokstav som ble feil. Da fikk jeg se på resultatet og må innrømme jeg ble imponert. Her er et bilde av historien hennes:

20131129_161910

Kanskje ikke så lett å tyde, men etter å ha hørt historien er det ikke så dumt allikevel:

“D VAR E1 LITN TOMAT SKULE ÅVE SÅ KM E LASTEB” – N’en på slutten var en feil påpekte hun. Med andre ord: Det var en liten tomat som skulleover veien. Så kom det en lastebil.

Det hele var illustrert også:

20131129_161850

Alt på ordlyd og etter herming av Sindre. Imponerende av en 4-åring!!

1 thought on “Emelis historie

  1. Hoppas inte tomaten blev ketchup Emeli;) Så duktig du är, inte kunde jag tro att en fyraåring kunde vara så flink på att skriva berättelser! Bravo! Det var även väldigt kul att läsa om Sindre och killarnas segrar och se bilderna från din LV tripp Dag:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s