God Jul från Räng Sand

I de flesta svenska hem ser man på Kalle Anka mellan klockan 15.00-16.00 på julafton, så är det inte helt i vår familj....här går vi för det traditionella julbadet. Ska ju sägas at vi inte heller är en helt normal svensk familj:-) God Jul! #Emelitarettjulbad #GodjulfrånRängSand

I de flesta svenska hem ser man på Kalle Anka mellan klockan 15.00-16.00 på julafton, så är det inte helt i vår familj….här går vi för det traditionella julbadet. Ska ju sägas at vi inte heller är en helt normal svensk familj:-) God Jul!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s