En liten oppdatering

Det er aldri kjedelig på høsten, skole jobb og div idrett starter opp igjen etter sommeren. Jeg begynte i ny jobb 1 August og har hatt nok å henge fingrene i. Noe moro har det også vært tid til, i begynnelsen av September hadde vi kickoff i Riga, en by jeg aldri har vært i før. Veldig fin gamleby og fint lite igjen av kommunisttiden med noe hederlige unntak.

small_DSC_0023

Den gamle bilen har vi også byttet ut, den hadde såpass mange og kostbare feil at vi fikk helt enkelt sette en strek og skaffe en ny.

small_DSC_0077

Marie har også fullt opp, hun har hatt produktlansering av sine nye produkter og en del av jobben er å sprade rundt i kukostyme.

small_DSC_0002

Innebandysesongen er fullt i gang, denne gangen også med Emeli. Hun har hatt sin første turnering og med en seier, en uavgjort og ett tap var det en helt grei start. Siste kampen var hun målvakt og gjorde det faktisk veldig bra.

small_DSC_0120 small_DSC_0108

Sindre er også i gang, de har hatt to turneringer og i år er de også meldt inn i aktivitetsserien hvor de spiller mot lag ett år eldre. Det er tydeligvis ingen hindring, etter 4 kamper er de oppe i en målforskjell på 51-5 så de gjør meget godt i fra seg. Sindre har 4 mål på 3 spilte kamper da de er så mange på kullet at ikke alle får spille hver gang.

small_DSC_0012

Ellers er det Playstation og Skylanders som gjelder igjen, han har tatt en pause fra Minecraft.

small_DSC_0013

Etter skolestart begynner å Emeli å komme inn i rutinene på skolen. Hun klagde mye i begynnelsen over mye lekser, men har nå begynt å gjøre dem på Mandager for å få det ut av verden så tidlig som mulig. Klassens bamse var også på besøk nylig, den fikk selvfølgelig hedersplassen i senga.

small_DSC_0129

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s