Enda en innebandyhelg

Et sikkert vårtegn er innebandyturneringer, og i helgen var det Tigers Cup i Mjøndalen. 2005 laget stilte to lag i G10 gruppen og hadde første kamp 08:00 lørdag morgen. Tidlig opp med andre ord og en lang dag i Mjøndalshallen. Sindre startet med droppen (nr 7).

DSC_7034 DSC_7078Gutta åpnet med to kamper mot Nor92 og deretter Sarpsborg. Pausene ble brukt til å se på de andre kampene, men det ble også litt spilling.

DSC_7107

DSC_7141

DSC_7143

DSC_7148

Siste kamp var mot GIF og der røyk gutta på et sjeldent tap. Noen av gutta var ikke helt fornøyd med det men de har bare godt av å få seg en i mot iblandt.

Deretter fikk de en enda større utfordring, da et lag hadde trukket seg i G12 stilte 2005 gutta opp med lag i en av gruppene. De åpnet mot Ajer, og det ble raskt tydelig at 2-3 år i aldersforskjell har noe å si. Det ble hele 0-8, men Ajer endte opp med å vinne hele turneringen så slikt sett var det ikke så verst. Det ble tydelig at det turte mer og mer etterhvert og i de neste kampene kom gutta til litt sjanser også.

DSC_7224

Siste kamp var mot Slevik G12. Den kampen startet kl 21:00 så da hadde gutta vært 13 timer i hallen allerede – de fleste var langt over leggetid når den kampen var ferdig 🙂 Det er godteriforbud under kampene, men før Slevikkampen ble det gitt dispensasjon for litt sukkerpåfyll.

DSC_7248

Kampen endte 1-4 og gutta kjempet veldig bra. Nå spilte nok ikke Slevik på 100% i denne kampen, men det var allikevel et hederlig resultat mot et bra lag som kom til semifinale i turneringen.

DSC_7250

Vi var hjemme litt før 23:00 og det var en sliten gutt som gikk rett i seng. Neste morgen var det siste serierunde i aktivitetsserien og oppmøte 10:30. En seier i første kamp og et uavgjort (mot GIF de tapte for dagen før) gjorde at Sindre gikk ubeseiret gjennom serien og 2005-guttas to lag i serien hadde ett tap totalt – mot Tunets egne 2004 gutter. Imponerende.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s