Året som har gått – Del 1

Det har vært lite med oppdateringer dette året, men det har da skjedd litt allikevel. Her er er noen tilbakeblikk på hva vi har holdt på med i året som har gått.

Marie hadde sin 40-års dag den 27. Juni og den ble feiret med at familien dro til Hotell Tylösand for et avslappende opphold med spa og god mat.

DSC_0018

Selve bursdagsmiddagen ble intatt på restaurang Salt rett ved hotellet og det var en meget bra opplevelse som kan anbefales.

Ferien begynte med en uke ferie hjemme med barna, været var ikke det aller beste så det ble noe begrenset med aktiviteter. Emeli fikk seg i hvertfall hull i ørene så hun var fornøyd.

DSC_0020

Ellers ble sommeren litt amputert av at jeg ble dårlig i begynnelsen av Juli. Stort sett hele sommeren lå jeg på sofaen og hørte på lydbøker og musikk, familien fikk komme tilbake fra ferie i Sverige for å ta hånd om meg.

Formen ble noe bedre i august så da klarte jeg å være med på noen utflukter. Vi hadde noen turer i nærområdet, hvor bland annet krabbefisking var underholdning nok for barna.

DSC_0042

Vi var også så heldige å få besøke Anders og Katrine på hytta i Skjeberg, og det ble litt fiske der også. Denne gangen med fangst, et par flyndrer ble dratt inn.

DSC_0035

I August var det tid for ordentlig 40-års feiring av Marie og Malin i Fredrikstad. Over 90 gjester gjorde at det ble en skikkelig fest ut av det hele.

DSC_0090

Ellers fikk jeg en tur til Dublin med jobben for et teknisk seminar der. Morsomt å se hvordan byen har utviklet seg, mye forandret men byen er allikevel seg selv lik.

DSC_0083DSC_0084DSC_0076

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s