Året som har gått – Del 2

De fleste prosjektene hjemme ble forsinket av at jeg var syk i sommer, men i høst kunne vi endelig begynne å rehabilitere garasjen. Hele garasjen hadde slått seg og som resultat gikk ikke portene å åpne. Det var 15cm forskjell mellom hjørnene så vi hadde ikke noe annet valg enn å bytte ut veggene.

DSC_0104DSC_0110

Vi vurderte å rive for så å bygge nytt, men der lovverket nå tillater å bygge garasje uten å søke må en fortsatt søke for å få lov til å rive. Rehabilitering ble derfor det mest kostnadseffektive.

DSC_0031

På baksiden har vi laget en plattform med trapp og portene er nå byttet ut med en automatisk port like bred som garasjen. Vi får satse på at denne lever i 40 år som den forrige.

Med høst starter også barnas aktiviteter, og som vanlig er det innebandy som tar mest tid. Sindre spiller både Gutt 11 og Gutt 12 serie denne sesongen så det er nok av kamper å dra på. Resultatene er gode, de er fortsatt ubeseiret i seriespill. I Gutt 12 serien er det poeng og tabeller som kan følges her:

https://wp.nif.no/PageTournamentDetailWithMatches.aspx?tournamentId=329254&seasonId=200741&number=all

DSC_0095

Emeli er også i gang med minirunder, og i år stiller de også lag i jenteklassen i tillegg til mixlag med gutta. Det er færre lag i jenteklassen og det blir fort ett og to år i aldersforskjell mellom lagene. Jentene står på allikevel og er veldig flinke.

DSC_0106

I Høstferien ble det litt reising, først hadde jeg en guttetur til Budapest. Jeg har vært der for lenge siden og kan konstatere at mye har skjedd der siden sist. Byen så ut som hvilken som helst europeisk by, ikke sliten og møkkete som sist jeg var der. Ingen ble lurt, svindlet eller bestjålet heller så det virker som om forholdene der har bedret seg.

Deretter dro jeg direkte fra Budapest til Alicante for høstferie med resten av gjengen. Uka ble brukt til strand tid og avslapning.

DSC_0072DSC_0080

Det var ikke akkurat folksomt på stranden….

DSC_0075DSC_0086

Senere i høst var vi en tur til mathallen på Vulkan og der var det en churros bod. Tydeligvis faller det i smak i Oslo også, køen var i hvertfall kjempelang.

DSC_0167

Det har blitt noe reising med jobben i høst, blandt annet en tur til Sogndal. Fløy Widerøe for en gangs skyld og fikk tatt en ordentlig titt på landskapet. Imponerende, vi MÅ få til en familetur til vestlandet snart.

DSC_0027DSC_0103

Årets julegave til Marie ble et bilde av Gro Mukta Holter. Marie klarte å lure meg med til et galleri i Drøbak og dette var et av verkene på utstillingen. Vi var der på åpningsdagen så da var det bare å slå til.

DSC_0005

Ellers er det mye innebandy, når Sindre ikke spiller selv prøver jeg å dra med ham på elitekampene i høyenhallen.

DSC_0205

Litt kontrast mellom Norge og Sverige, der vi i Norge i praksis spiller i skolers gymsaler er det ordentlige arenaer i Sverige. Dette bildet er fra Helsingborg Arena der vi så en SSL match i jula.

DSC_0214

Emeli har hatt my einnetid denne høsten, vært har ikke vært helt innbydende til utelek og hun har faktisk virket litt sliten etter skolen. Fikk lånet en classywalk fra jobben og da våknet hun i hvertfall.

DSC_0149

DSC_0175

I jula var vi i skåne og der var det i hvertfall noen dager det gikk å være ute. Faktisk var det såpass varmt at blomster vokste ute.

DSC_0210

Desember var i overkant hektisk i år, med avslutninger, julebord og Emelis 7-års dag. Sindre hadde også gradering i Judo og er nå den stolte bæreren av oransje belte.

DSC_0194

Emelis 7-års dag ble feiret som seg hør og bør med frokost og gaver på senga.

DSC_0187

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s