Endelig helg

Endelig er helgen her og vi kan konstatere at det har vært en suksess med Emeli i barnehagen. Det har gått over all forventning og ingen problemer i det hele tatt.DSC_014103

Det er ingen tvil om at hun er blitt inspirert til å prøve å gå etter at hun har begynt i barnehagen, hun trener hele tiden og klarer å reise seg opp på egen hånd nå. Det meste av treningen foregår i sofaen, sikkert fordi det er mykt når hun faller. To skritt har hun i hvertfall klart uten å holde seg så nå er det bare et spørsmål om tid. DSC_017501

Like som bær – men ikke helt allikevel……

DSC_014702

Hun liker å trille rundt med vognen sin, og hun bryr seg ikke om at Sindre vil være passasjer.DSC_015805

Sindre har fått en hobby med å spille – eller egentlig mest med å se på andre spille Super Mario. Merkelig nok har også Marie fått sansen for det så de pleier nå å spille litt sammen før leggetid. DSC_016504

I dag har vi hatt besøk av Hauk og Stellan med familie. De har hatt en privat visning i 27D etter at de så annonsen på Finn og skjønte at det var nabohuset vårt. Deretter dro Sindre og Marie på kino og så Pelle Politibil mens Pappa og Emeli fikk pent være igjen hjemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s