Feriebilder del 1

Det ble tatt noen tusen bilder i samband med ferien opp til Sundsvall, mest av bryllupet og barna så her er noen bilder. Først ekteparet, her med et lånt barn i mangel av et eget.Bengtsson x 2.I Sundsvall var det en masse drager i gågata. De var perfekte å klatre på.

Emeli la sin elsk på denne.Til forskjell fra Norge var været perfekt.Bagar bengtsson i Astrid Lindgrens verden i Stockholm.Barna kunne leke Godzilla i allemannsland.Lille speil på veggen der, hvem har det største tempramentet her?Vel hjemme var eplene modne, hvorfor kaste bort tiden med å plukke dem før de spises når de henger i rett høyde?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s