Snö i Oslo och fredagsmys

 

Snowflakes

Tidigare i dag satt jag och tänkte på att snön var sen i Oslo i år, det tog inte många timmar innan vädergudarna påminde mig om att snö ska det var i Oslo även i år men jag hoppas den har försvunnit tills i morgon. Enligt YR ska det bli + grader i helgen så pulkaåkningen får vänta en stund till.

Sminkad Sindre

Har haft fest och fredagsmys här. Vi har firat pappa som börjar sin pappaledighet. Det blev nachos till middag och frukt och chokladfat till efterrätt. Sindre passade på att tömma fatet för all chokad och Emeli kastade sig över frukten.  Alla var väldigt nöjda och Sindre sminkade sig med tuschpennor kvällen till ära:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s