En sliten familie

Dette har vært en hard uke for de fleste i familien. Emeli har vært syk med forkjølelse og er fortsatt ikke helt bra. Det begynte på tirsdag da jeg skulle levere i barnehagen. Hun var ganske varm og jeg fikk ringe Marie som var på vei til jobb så hun fikk komme hjem igjen og være hjemme med henne. Selv hadde jeg knapt kommet på jobb før jeg fikk en telefon om at det nok hadde vært falsk alarm, Emeli var da i fin form og var ikke varm på noen måte. DSC_0235

Det var tydeligvis bare et forvarsel om hva som skulle komme, på onsdag ringte de fra barnehagen og sa at hun hadde feber. Og helt riktig, denne gangen var hun ordentelig dårlig og har vært det siden. Marie var hjemme på torsdag og jeg på fredag med henne. Hun har endelig begynt å pigne til litt men er fortsatt ikke 100%.DSC_0251

Sindre er også sliten etter uken, vi marker det på at han sover lengre på morgenen. Han har fått for vane å sovne i mamma og pappas seng om kvelden, han borrer seg ned i puter og dyner og syns det er det beste som er.DSC_0256

Pappa var også lettere redusert på lørdag etter å ha vært ute en tur på fredagen. Søndag har vært litt mer aktiv, Sindre har vært i akebakken med Pappa, Anders og Helene, og holder på med perler og annen lek nå på formiddagen. Jeg har for en gangs skyld fått gjort litt her hjemme, men Marie har fått vondt i halsen og er nok på vei til å bli forkjølet hun også. DSC_0258

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s